Miten maksan kuntoilun, hieronnan ja fysioterapian?

Aloittaessasi kuntoilun saat e-laskuohjeen kirjallisena. E-laskusopimuksen perustat nettipankissasi. E-laskut aukeavat 28 päivän välein, ja jokaisella e-laskulla on oma viitenumero sekä laskutuskausi, jonka näet klikkaamalla e-laskuasi. Neuvomme sinua mielellämme kaikissa e-laskusopimusasioissa, joten pyydä apua, mikäli asia askarruttaa! Voit maksaa kuntoiluasi myös paperilaskulla, 5€ laskutuslisällä.

Meillä käyvät maksuvälineinä myös Smartum, ePassi, Tyky Online, Virikesetelit, Edenred mobiilimaksu sekä Eazy Break -saldokortti.

Hieronta- ja fysioterapiakäynnit maksetaan hoidon päätyttyä vastaanottoon tai myöhemmin laskulla. Muistathan, että lääkärin lähetteellä saat fysioterapiasta Kela-korvauksen. Kuulumme Janakkalan ja Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin palvelusetelin tuottajiin. Hieronta- ja fysioterapiahoitojen maksuvälineenä käy myös ePassi Hyvinvointi.

Koska salilla ja tunneilla on vilkkainta?

Kuntosalin puolella vilkastuu arkisin klo 16.30–20, mutta laitteisiin ei silloinkaan tarvitse jonottaa ja ryhmäliikuntatunneillemme mahtuu aina hyvin. Käytössämme on sähköinen ajanvarausjärjestelmä, joka mahdollistaa myös reaaliaikaisen jonottamisen suosituille tunneille. Pyrimme tietysti aina reagoimaan nopeasti kasvavaan kysyntään ja muokkaamaan tarjontaa asiakkaiden toiveiden mukaan.

Koska avaimeni toimii ulko-ovessa?

Asiakkuutesi on koodattu avaimeesi. Aamuvirkku -kortilla pääset sisälle klo 05–15. Kausikävijä- ja vuosikävijäkorteilla pääset sisälle klo 05–23.

Voiko jäsenyyden laittaa tauolle? Miten jäsenyys irtisanotaan?

Jos elämäntilanteesi estää harjoittelemisen voit laittaa jäsenyytesi tauolle. Tauon minimipituus on 2 kk ja maksimipituus 12 kk. Taukoaika sovitaan mielellään  vastaanotossa, jotta voimme varmistua asiakkaan henkilöllisyydestä. Asiakas saa itse valita tauon alkamis- ja päättymispäivän. Tauon aktivointi maksaa 30 € ja se veloitetaan kertaluontoisesti riippumatta taukoajan pituudesta. Taukomaksu 30 € on mukana  seuraavassa avautuvassa laskussa. Kuntoutusta vaativissa tilanteissa kannattaa keskustella fysioterapeuttiemme kanssa harjoittelun mahdollisesta jatkamisesta tai fysioterapian tarpeesta.

Aamuvirkku-, Kausikävijä- ja Vuosikävijä -korteissa on 1kk irtisanoutumisaika. Irtisanoutuminen ilmoitetaan henkilökunnalle. Irtisanoutumisilmoituksesta asiakkuus on tasan yhden (1) kuukauden voimassa ja asiakkaalla on täysi oikeus kuntoiluun oman treenikortin sallimissa rajoissa koko irtisanoutumisen ajan. Laskutus on aiheellista irtisanoutumispäivään asti.

Miten varaan lapselleni paikan lapsiparkista?

Vastaanottomme ottaa varauksia vastaan numerossa 010 281 0450 tai info@myline.fi. Voit tehdä varauksen myös vastaanotossa olevaan listaan. Alle 1-vuotiaita lapsiparkissa voi olla kerrallaan korkeintaan yksi. Valvotun lapsiparkin aikataulun löydät: Täältä