Miten maksan kuntoilun, hieronnan ja fysioterapian?

Aloittaessasi kuntoilun saat e-laskuohjeen kirjallisena. E-laskusopimuksen perustat nettipankissasi. E-laskut aukeavat 28 päivän välein, ja jokaisella e-laskulla on oma viitenumero sekä laskutuskausi, jonka näet klikkaamalla e-laskuasi. Neuvomme sinua mielellämme kaikissa e-laskusopimusasioissa, joten pyydä apua, mikäli asia askarruttaa! Voit maksaa kuntoiluasi myös paperilaskulla, 5€ laskutuslisällä.

Meillä käyvät maksuvälineinä myös Smartum, e-passi ja Edenred

Hieronta- ja fysioterapiakäynnit maksetaan hoidon päätyttyä vastaanottoon tai myöhemmin laskulla.  Kuulumme Kanta-Hämeen hyvinvointialueen palvelusetelin tuottajiin.

Hieronta- ja fysioterapiahoitojen maksuvälineenä käy myös erikoismaksuvälineet jos niihin on liitetty hyvinvointi.

 

Koska salilla ja tunneilla on vilkkainta?

Kuntosalin puolella vilkastuu arkisin klo 16.30–20, mutta laitteisiin ei silloinkaan tarvitse jonottaa ja ryhmäliikuntatunneillemme mahtuu aina hyvin. Käytössämme on sähköinen ajanvarausjärjestelmä, joka mahdollistaa myös reaaliaikaisen jonottamisen suosituille tunneille. Pyrimme tietysti aina reagoimaan nopeasti kasvavaan kysyntään ja muokkaamaan tarjontaa asiakkaiden toiveiden mukaan.

Koska avaimeni toimii ulko-ovessa?

Asiakkuutesi on koodattu avaimeesi. Aamuvirkku -kortilla pääset sisälle klo 05–15 viikon jokaisena päivänä. Kausikävijä- ja vuosikävijäkorteilla pääset sisälle klo 05–23.

Voiko jäsenyyden laittaa tauolle? Miten jäsenyys irtisanotaan?

Jos elämäntilanteesi estää harjoittelemisen voit laittaa jäsenyytesi tauolle. Tauon minimipituus on 2 kk ja maksimipituus 12 kk. Taukoaika sovitaan mielellään  vastaanotossa, jotta voimme varmistua asiakkaan henkilöllisyydestä. Asiakas saa itse valita tauon alkamis- ja päättymispäivän. Tauon aktivointi maksaa 30 € ja se veloitetaan kertaluontoisesti riippumatta taukoajan pituudesta. Taukomaksu 30 € on mukana  seuraavassa avautuvassa laskussa. Kuntoutusta vaativissa tilanteissa kannattaa keskustella fysioterapeuttiemme kanssa harjoittelun mahdollisesta jatkamisesta tai fysioterapian tarpeesta.

Aamuvirkku-, Kausikävijä- ja Vuosikävijä -korteissa on 1kk irtisanoutumisaika. Irtisanoutuminen ilmoitetaan henkilökunnalle. Irtisanoutumisilmoituksesta asiakkuus on tasan yhden (1) kuukauden voimassa ja asiakkaalla on täysi oikeus kuntoiluun oman treenikortin sallimissa rajoissa koko irtisanoutumisen ajan. Laskutus on aiheellista irtisanoutumispäivään asti.

Lapsiparkki

Keskuksestamme löytyy lasten leikkihuone, jossa lapset voivat viettää aikaa leikkien ja pelaillen. Leikkihuoneessa ei ole valvontaa, joten lapsi on vanhemman vastuulla. Tärkeää on muistaa, että kuntosali ei ole lapselle sopivaa aluetta turvallisuussyistä.