LET’S MOVE FOR A BETTER WORLD ON KÄYNNISSÄ!

Let’s move for a better world -haaste on käynnissä!
Viime vuonna sijoituimme huikealle sijalle, viidensiksi, kaikista Suomen kuntokeskuksista! Vastassa meitä, pientä kuntosalia Turengin ytimessä oli esimerkiksi isot kuntokeskukset pääkaupunkiseudulta.

Let’s move for a better world on maailman suurin kampanja liikalihavuutta vastaan. Haasteessa on mukana 1200 kuntokeskusta ympäri maailman ja me olemme yksi niistä! Haasteen aikana kuntokeskuksien tavoitteena on kerätä mahdollisimman paljon MOVE-pisteitä.

Miten voitamme koko kisan tänä vuonna? Jos et ole vielä mukana haasteessa, niin jäsenenä sinun tarvitsee vain liittyä mukaan oman puhelimen/tietokoneen Mywellness-sovelluksen tai meillä paikan päällä olevan kosketusnäytön kautta. Valitse kohta ”Challenges” ja klikkaa kampanjan kautta itsesi mukaan. Haasteeseen voi liittyä mukaan koko haasteen ajan ja kaikki MOVE-pisteet merkitsevät!

11.3-30.3 välisenä aikana keräämäsi MOVE -pisteet kasvattavat liikuntapistepottiamme. MY LINEn pistepotti kasvaa, kun keräät pisteitä käyttämällä kuntosalilla Technogymin laitteita Wellness-avaimesi kanssa. Lisäksi tänä vuonna pistepottia kerryttää kaikki ”Ulkona suoritettujen toimintojen jäljitys” -suoritukset, eli Mywellness-sovelluksen etusivulla valittavissa olevat kävely, juoksu ja pyöräily! Sinun ei siis tarvitse tehdä muuta kuin liikkua meillä/ulkona.

Haasteen päätyttyä (30.3) kuntokeskus, joka on kerännyt eniten MOVE-liikuntapisteitä saa lahjoittaa Technogym -hyvinvointituotteita valitsemalleen kohteelle. Meidän kohteeksi on valikoitunut uusi, valmistuva Turengin koulukeskus. Jos voitamme, niin lahjoitamme koulun oppilaiden käyttöön hyvinvointituotteita. Tehdään yhdessä hyvää!

#letsmoveforabetterworld #activatingpeople #qicraft