Let’s move for a better world!

Kuntosalillamme on käytössä Mywellness -järjestelmä ja nyt aloitamme uuden liikuntahaasteen asiakkaillemme! Edellisestä haasteesta poiketen tässä haasteessa pisteitä saa vain kuntosalillamme tehdyistä harjoituksista. Harjoitukset tulee tehdä Technogymin cardio- ja painopakkalaitteilla käyttäen omaa Wellness-avainta. Vain meillä paikan päällä kerätyt pisteet merkitsevät!

Let’s move for a better world -kampanjassa on ideana, että salilla kävijä voi tehdä hyvää sekä itselleen, että toisille. Kun keräät salilla MOVE -pisteitä tehdyitä treeneistä, voit jakaa pisteitäsi yhteiseksi hyväksi.
Kampanjassa on mukana kuntokeskuksia ympäri maailmaa. Eniten pisteitä kerännyt sali saa valita hyväntekeväisyyskohteen, jonne lahjoitetaan liikuntapisteillä (MOVE) kerätty summa. My Linen valittu kohde on Turengin yläkoulu ja lukio.

Näin pitämällä hauskaa, kuntoilemalla ja tapaamalla ystäviäsi voit samalla auttaa yhteisöämme ja tukea sitä liikunnalliseen aktiivisuuteen. Osallistumalla kampanjaan mukana olevat salit toimivat hyvän olon lähettiläinä.

Haasteen virallinen sivu löytyy: Täältä