Miten maksan kuntoilun, hieronnan ja fysioterapian?

Aloittaessasi kuntoilun saat e-laskuohjeen kirjallisena. E-laskusopimuksen perustat nettipankissasi. E-laskut aukeavat 28 päivän välein, ja jokaisella e-laskulla on oma viitenumero sekä laskutuskausi, jonka näet klikkaamalla e-laskuasi. Neuvomme sinua mielellämme kaikissa e-laskusopimusasioissa, joten pyydä apua, mikäli asia askarruttaa! Voit maksaa kuntoiluasi myös paperilaskulla, 5€ laskutuslisällä.

Meillä käyvät maksuvälineinä myös Smartum-setelit ja -kortit, ePassi/Sporttipassi, Tyky Online, Virikesetelit, Ticket Duo sekä Eazy Break -saldokortti.

Hieronta- ja fysioterapiakäynnit maksetaan hoidon päätyttyä vastaanottoon tai myöhemmin laskulla. Muistathan, että lääkärin lähetteellä saat fysioterapiasta Kela-korvauksen. Kuulumme Janakkalan ja Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin palvelusetelin tuottajiin. Hieronta- ja fysioterapiahoitojen maksuvälineenä käy myös ePassi Hyvinvointi.

Koska salilla ja tunneilla on vilkkainta?

Kuntosalin puolella vilkastuu arkisin klo 16.30–20, mutta laitteisiin ei silloinkaan tarvitse jonottaa ja ryhmäliikuntatunneillemme mahtuu aina hyvin. Käytössämme on sähköinen ajanvarausjärjestelmä, joka mahdollistaa myös reaaliaikaisen jonottamisen suosituille tunneille. Pyrimme tietysti aina reagoimaan nopeasti kasvavaan kysyntään ja muokkaamaan tarjontaa asiakkaiden toiveiden mukaan.

Koska avaimeni toimii ulko-ovessa?

Asiakkuutesi on koodattu avaimeesi. Aamuvirkku -kortilla pääset sisälle klo 05–15. Kausikävijä- ja vuosikävijäkorteilla pääset sisälle klo 05–23.

Voiko jäsenyyden laittaa tauolle?

Jos elämäntilanteesi estää harjoittelemisen voit laittaa jäsenyytesi tauolle. Tauon minimipituus on 2 kk ja maksimipituus 12 kk. Taukoaika sovitaan aina vastaanotossa, jotta voimme varmistua asiakkaan henkilöllisyydestä. Tauon aktivointi maksaa 30 € ja se veloitetaan kertaluontoisesti riippumatta taukoajan pituudesta. Kuntoutusta vaativissa tilanteissa kannattaa keskustella fysioterapeuttiemme kanssa harjoittelun mahdollisesta jatkamisesta tai fysioterapian tarpeesta.

Miten varaan lapselleni paikan lapsiparkista?

Vastaanottomme ottaa varauksia vastaan numerossa 010 281 0450. Voit tehdä varauksen myös vastaanotossa olevaan listaan. Alle 1-vuotiaita lapsiparkissa voi olla kerrallaan korkeintaan yksi. Valvotun lapsiparkin aikataulun löydät: Täältä