MY LINELLA TREENATAAN NYKYAIKAISESTI

MY LINElla käytetään Mywellness® Cloud -järjestelmää. Mywellness® -sovellus antaa jäsenille ainutlaatuisen harjoituskokemuksen.

Suosittelemme Mywellness® -ohjelman lataamista myös applikaationa omaan puhelimeen. Applikaation löydät oman puhelimesi sovelluskaupasta nimellä ”mywellness” (musta laatikko, jossa on keltainen pilvi). Jäsenemme saavat henkilökunnan lähettämän linkin kautta tehtyä itselleen tunnukset järjestelmään. Huomaathan siis, että Mywellness® -sovelluksen lataaminen ilman tunnuksien tekoa ei vielä yhdistä sinua MY LINElle. Huikkaa henkilökunnalle, niin lähetämme sinulle sähköpostitse linkin, jota kautta ohjelman saa ladattua puhelimeen ilmaiseksi. Kosketusnäyttö toimii MY LINElla paikan päällä asiakkaidemme käytössä. Järjestelmä mahdollistaa laajemman harjoituskirjaston käyttämisen ja motivoi tehokkaasti kaikentasoisia kuntoilijoita.

Ohjelman käyttäjä voi tallentaa kaikki kuntosali- ja ryhmäliikuntaharjoitukset, sekä vapaa-ajalla suoritetut harjoitukset (esim. hiihto, juoksu) henkilökohtaiseen Mywellness® -tiliinsä. Tämän jälkeen esimerkiksi valmentaja voi seurata harjoitustuloksia ja antaa tarkkaa palautetta, sekä muokata harjoitteluohjelmia tulevaisuutta varten. Käyttäjä voi tarkastella omia harjoitustuloksiaan ja henkilökohtaista kehitystään. Sovellusta voi käyttää kahdella eri tavalla: paikan päällä MY LINElla tai omalla puhelimella/tietokoneella missä tahansa.

Kysy lisää henkilökunnaltamme!