MY LINE SIIRTYI NYKYPÄIVÄÄN

MY LINE on siirtynyt nykypäivään vaihtamalla kuntosalilla toimineen kosketusnäytön Mywellness® Cloud -järjestelmään. Mywellness® Cloud -sovellus antaa jäsenille ainutlaatuisen harjoituskokemuksen.

Suosittelemme Mywellness® Cloud -ohjelman lataamista myös applikaationa omaan puhelimeen. Applikaation löydät oman puhelimesi sovelluskaupasta nimellä ”mywellness” (musta laatikko, jossa on keltainen pilvi). Jäsenemme saavat henkilökunnan lähettämän linkin kautta tehtyä itselleen tunnukset järjestelmään. Huomaathan siis, että Mywellness® -sovelluksen lataaminen ei vielä yhdistä sinua MY LINElle. Kysy henkilökunnalta, niin lähetämme sinulle sähköpostitse linkin, jota kautta ohjelman saa ladattua puhelimeesi ilmaiseksi. Kosketusnäyttö toimii paikan päällä entiseen tapaan. Uusi järjestelmä mahdollistaa laajemman harjoituskirjaston käyttämisen ja motivoi tehokkaasti kaikentasoisia kuntoilijoita.

Käyttäjä voi tallentaa kaikki kuntosali- ja ryhmäliikuntaharjoitukset ja ulkona suoritetut harjoitukset (esim. hiihto, juoksu) henkilökohtaiseen Mywellness® Cloud -tiliinsä. Tämän jälkeen esimerkiksi valmentaja voi seurata harjoitustuloksia ja antaa tarkkaa palautetta, sekä muokata harjoitteluohjelmia tulevaisuutta varten. Käyttäjä voi tarkastella omia harjoitustuloksiaan ja henkilökohtaista kehitystään. Sovellusta voi käyttää kahdella eri tavalla: paikan päällä My Linella tai omalla puhelimella missä tahansa liikutkin.

Kysy lisää henkilökunnaltamme!