LASTEN LIIKUNTARYHMÄT 10.9 ALKAEN!

Toivotut lasten liikuntaryhmät palaavat!

1. ryhmä: 3-6 vuotiaille.
Ryhmä kokoontuu 13 kertaa joka MAANANTAI klo 16.40-17.15. Ensimmäinen tapaaminen on 10.9 ja viimeinen tapaaminen 3.12.

2. ryhmä: 3-6 vuotiaille.
Ryhmä kokoontuu 13 kertaa joka TORSTAI (paitsi 6.12 itsenäisyyspäivänä) klo 16.40-17.15. Ensimmäinen tapaaminen on 13.9 ja viimeinen tapaaminen itsenäisyyspäivän vuoksi 13.12.

Liikuntaleikkikoulu on hauska ja monipuolinen liikuntaohjelma, joka on kehitetty yhteistyössä Nuori Suomen ja SVoLin kanssa. Liikuntaleikkikoulussa toimitaan lasten ehdoilla ja opitaan leikin ohessa erilaisia liikunnallisia ja sosiaalisia taitoja. Liikkarissa harjoitellaan monipuolisesti liikunnan perusteita. Jokaisella liikuntakerralla on tietty aihe, jonka ympärille tuokio rakentuu. Tuokiot ovat suunniteltu noudattamaan samaa kaavaa: alkutoimet, energian purku, kehontuntemus, perusliikkeiden (tasapaino, pallon heitto, potku, kuperkeikka, hyppy jne.) harjoitteleminen ja rentoutuminen. Tuokiot pidetään MY LINEn ryhmäliikuntasalissa hyödyntäen monia eri lisävarusteita ja elementtejä aina palloista trampoliineihin.

Ryhmien vetäjänä toimii Eve, joka on kouluttautunut liikuntaleikkikoulun ohjaajaksi Varalan urheiluopistossa syksyllä 2015. Koulutuksen jälkeen Eve on ohjannut
tuokioita säännöllisesti kevät- ja syyskausin.

Kysy rohkeasti lisää tapaamisten sisällöistä tai mistä tahansa muusta liikkaria askaruttavasta asiasta!
Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse 3.9 mennessä: eve.maenpaa@myline.fi
Ilmoita viestissäsi kumpaan ryhmään lapsesi on osallistumassa.

Hinta
MY LINEn jäsenet  65€/kausi
Ei-jäsenet               95€/kausi

Sisaralennus 5€/lapsi
Lasku kurssista luovutetaan ensimmäisen tapaamisen yhteydessä.