My Linen tiedote 19.3.2020

Tervehdys rakkaat asiakkaamme

Maailman tilanne on nyt  kaoottinen ja ihmiset ovat huolestuneita, pelokkaita ja ahdistuneita. Vallitseva tilanne on sellainen, jota emme olisi mitenkään osanneet ennakoida tai arvata.

My Line on tilanteessa jossa joudumme vetoamaan teihin rakkaat kuntalaiset. Me työllistämme tällä hetkellä 5 hlöä ja lisäksi useita tuntityöläisiä. Meidän juhlavuotemme (10v) muuttui salamaniskusta synkäksi eloonjäämistaisteluksi. Me yritimme viimeiseen asti nähdä asiat positiivisesti, mutta tämän viikon aikana tämä kauheus on konkretisoitunut meille pahimmalla mahdollisella tavalla. Päätimme olla rehellisiä ja kertoa teille tilanteemme.

Koska olemme palveluyritys, joka tuottaa sekä fysioterapia-, hieronta-, että liikuntapalveluja, on tämän epidemian johdosta hoitomäärämme laskeneet noin 70%. Liikuntapalvelujen puolella asiakassuhteen sulkemisia on tullut yhden viikon aikana tasaiseen tahtiin niin paljon, että tänään torstaina jouduimme toteamaan, että olemme kriittisessä tilassa.  Meidän kiinteät kulumme ovat joka kuukausi samat ja jos kassavirta pysähtyy, olemme voimattomia. Meillä on täällä niin osaava ja mahtava henkilökunta, että viimeisin vaihtoehto on lomauttaminen. Me olemme niin ylpeitä tästä tiimistä, että haluaisimme turvata heidän elinkeinonsa jatkossakin.

10 vuotta My Linen ympärillä on ollut antoisaa aikaa, ei helppoa, mutta antoisaa. Olemme taistelleet enemmän ja vähemmän vuosien aikana, saadaksemme tehdä sitä mitä rakastamme, auttaa ihmisiä. Te asiakkaat olette olleet sen arvoisia. Ihan parasta on tulla aamulla töihin ja kuulla ”aamuhömppien” raikuva nauru salista. (Aamuhömpät tietää, eivätkä loukkaannu). Mieltä lämmittäviä on ne tarinat kun kipuhelvetti on helpottanut tai ne onnistumiset, kun asiakas saavuttaa itselleen tärkeitä tavoitteita.  Me olemme onnellisia siitä yhteisöstä, jonka te asiakkaat olette tänne luoneet.  Täällä ystävystytään, autetaan, tuetaan ja teen paljastuksen… myös rakastutaan <3

Me haluamme edelleen uskoa, että tästä selvitään ja saamme jatkaa yhdessä teidän kanssanne tätä työtä, mutta nyt pyydämme teiltä siihen apua.

JÄSENYYS

Jos suinkin mahdollista sinulle taloudellisesti, älä päätä jäsenyyttäsi nyt. Sinnittele meidän kanssamme. Toistaiseksi salimme on auki ja puhdistuksesta ja desinfioinnista huolehditaan äärimmäisen tehokkaasti. olemme myös perustaneet facebookiin suljetun ryhmän, johon jaamme treenivinkkejä, kotiharjoitteluohjelmia, liikuntatunteja ja myös halutessanne voimme pitää tietoiskuja esim. fascia liikehoidosta. Jaamme mielellämme osaamistamme nyt verkon välityksellä myös niille, jotka joutuvat pidättäytymään terveytensä vuoksi lähes kaikesta. Facebookryhmän nimi on ”My Linen virtuaaliliikunta”, pyydä liittymistä.

KANNATUSJÄSENYYS

Jos koet, että sinulla olisi mahdollisuus liittyä kannatusjäseneksi haluamallasi summalla, laita meille sähköpostia. Lähetämme sinulle laskun haluamallasi summalla. Pienikin ele on tärkeä.

LAHJAKORTTI

Jos juuri nyt et kykene palveluitamme käyttämään, ostaisitko lahjakortin valmiiksi tulevaisuutta varten. Lahjakortti voidaan määritellä haluamallesi summalle ja voit vasta käyttäessäsi päättää mihin haluat sen käyttää, liikuntapalveluihin vai hoitoihin. Laita meille sähköpostia, niin lähetämme sinulle laskun ja lahjakortin.

 

10-KORTTI

Nyt on ainutkertainen mahdollisuus ostaa 10-kortti kuntosalille tai liikuntaryhmiin. Kortin hinta on 60€ ja voimassaoloaika (6kk) alkaa siitä kun ensimmäisen kerran käytät korttia. Tämä on niin kovasti toivottu ja pyydetty tuote, joka ei kuulu normaalisti tuotteisiimme, mutta nyt siihen on poikkeusoloissa mahdollisuus!

Voit ostaa paikan päältä tai myös laittamalla viestiä s-postiin.

 

VÄLINEIDEN VUOKRAUS KOTIKÄYTTÖÖN

Pystymme vuokraamaan välineitä myös kotiin jonkin verran. Välineet vuokrataan desinfioituna ja maksu sopii paikan päällä kortilla tai käteisellä.

PUMPPITANKOSETTI  + ASKELLUSLAUTA 15€/ 4vkoa

PILATESRENGAS+RULLA 10€/4 vkoa

KAHVAKUULA 10€/4 vkoa

 

KOTIHARJOITTELUOHJELMAT

Jos teillä on itsellä tai lähipiirissä tarvetta kotiharjoitteluohjeille, meiltä saa tilata  niitä.  Tässä vaikeassa tilanteessa kärsii kaikki, mutta erityisesti ne ikäihmiset ja liikuntarajoitteiset, jotka eivät nyt saa kuntoutusta, koska lähikuntoutus keskeytettiin. Me olemme kaikki terveydenhuollon ammattilaisia ja teemme mielellämme kuntouttavia harjoitusohjelmia tarvitseville. Tästä saa myös laittaa s-postia, niin olemme yhteydessä.

 

Meillä on nyt aikaa. Pyydämme teiltä apua, mutta me olemme myös valmiita auttamaan. Jos teillä on lähipiirissä riskiryhmäläisiä, jotka tarvitsevat esim. kauppa-apua ym. me voimme sen tehdä, ilolla ja veloituksetta.

Toivotamme teille kaikille aurinkoa ja ilon pilkahduksia tähän raastavaan aikaan. Mekin yritämme pysyä positiivisina ja uskoa, että yhdessä olemme vahvoja <3

 

My Linen tiimi

Teemu, Maiju, Laura, Anssi ja Jukka